Редактор: e-mail: Колаж: Нова телевизия и 7/8 ТВСлави Трифонов е по-добре да

...
Редактор: e-mail: Колаж: Нова телевизия и 7/8 ТВСлави Трифонов е по-добре да
Коментари Харесай

Журналист призова в ефир: Слави да каже кога е годежа с Доган

Редактор: 

e-mail: 

Колаж: " Нова телевизия " и 7/8 ТВ

" Слави Трифонов е по-добре да каже по кое време ще прави годежа с Ахмед Доган ". Това сподели в ефира на " Нова телевизия " журналистът Юлий Москов. Повод за думите му бе вметката на водещия на предаването " Пресечна точка " Михаил Дюзев, че водачът на " ИТН " е коментирал глобите на Държавния департамент на Съединени американски щати към български предприемачи.

" Слави Трифонов е по-добре да каже по кое време ще прави годежа с Ахмед Доган. Защото те са напълно явно годеници. Вижте в Турция какъв брой доста гласове поучи " ИТН " в Турция на изборите на 3 април. Абе, хора, вие желаете да ми обясните, че нашите изселници в Турция през целия ден слушат Слави Трифонов ли? ", сподели Москов.

Малко преди този момент протече забавен диалог сред него и друга гостенка в студиото - Антония Първанова. " Ние с Вас доста постоянно сме на едно и също мнение, въпреки че го поглеждаме от разнообразни гледни точки ", сподели Москов, а тя отговори: " В интерес на истината вие имате малко по-различно мнение, когато приказваме уединено и много по-манипулативно, когато говорите пред камера. Съгласявате се изцяло с мен и казвате, че е извънредно време да си върви Бойко Борисов и повече не може да се върне ", на което той отвърна: " Никога не съм казвал такова нещо ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР